Wow! I Could Have Had An Reskiji!

It Makes Your Reskiji Smack.

En sista sommarglass

Det man gjrode för att ha kul mer barnbarnen som var på besök för att dom skulle till ett större köpcentrum så var man barnvakt. Det man gjrode var att ta med dom till leksakerna och titta vad dom tyckte om och detta för att man skulle kunna köpa några fina saker till dom senare i år. Det man även gjorde var att ta med dom till en ute servering som var öppen och den hade en massa god glass. Detta hade varit den mest besökta stället under sommaren men nu var det dags för som att slå igen för vintern. Detta hade gjort att man tog med dom dit och så fick man även köpa en kopp kaffe till barnens föräldrar som ville ha något med den kalla glassen. Detta var den sista glassen i november och det var en god mjuk glass med norgatt topping som gjorde att det var den godaste glassen hittills i år