Wow! I Could Have Had An Reskiji!

It Makes Your Reskiji Smack.

Lägga ny parkett i lägenheten

Vi håller på att lägga nytt golv i hela lägenheten för att vi ska sälja den snart. Priset går upp ganska bra när man har renoverat lägenheten, vi ska flytta till något större då vi ska få barn. Vi behöver hitta något fint golv i enköping som passar in hos oss, passar vår stil. 

Maträtter jag gillar:

  • hamburgare
  • spagetti och köttfärssås
  • köttbullar
  • lasagne
Jag är väldigt intresserad av bilar, jag älskar att fota bilar. Följer alltid med min kille på alla bilträffar och går runt och fotar snygga bilar. Det är inte många tjejer som är intresserade av det och killarna blir alltid imponerade när man flikar in i samtalet och är kunnig om ämnet. Många tror att det bara är killar som har det intresset och att det är en killgrej, men det är det inte. Inte enligt mig, vet många tjejer som gillar bilar och är mer kunniga än vissa killar. Det är kul att meka.